Kontakt os

Overnatning til håndværkere

Overnatning til håndværkere der er på farten, kan godt blive dyrt og bøvlet. Men ikke hos os, her kan I bo billigt og få flere faciliteter end hotellerne kan tilbyde. Uanset, hvor i landet du bor, kan du som håndværker få arbejdsopgaver i Vejle eller trekantområdet.
På Danhostel Vejle har vi stor erfaringer med at have håndværkere boende, som har midlertidigt arbejde i Vejle eller Trekants området.

Alt dette får du med

Gælder mandag – fredag

Fleksibel ankomst, med selv check ind


Værelser med eget bad og toilet samt linnedpakke


Gode senge


Et lille bord og stol


Wifi


Gratis parkering


Adgang til el lade stander (Clever)


Ta’ selv kaffebar


Vaskeri til fri afbenyttelse


Du har adgang til fælles køkken hvor du kan tilberede din egen mad


Fordelagtige priser ved minimum 3 sammenhængende overnatning fra søndag – fredag

Danhostel Firmakort

Danhostel tilbyder 10 % rabat på arbejdsovernatninger til håndværkere, montører og andre arbejdere der er på farten

Billig overnatning

Firmaovernatning i Vejle

Hos Danhostel Vejle tilbyder vi gode firmaovernatninger til konkurrencedygtige priser til dig og dine medarbejdere / kollegaer. Vi har en stor P plads så du vil aldrig opleve problemer med parkering hos os. Vores vandrerhjem danner de rette rammer, når I skal oplade batterierne efter en lang dag. Vi er placeret blot 6 km fra Vejle centrum tæt på Vejle Ådal.

Kontakt os
Det er ikke unormalt, at vi har håndværkere boende 3 til 5 dage om ugen i perioder. Kortere eller længere ophold er selvfølgelig også muligt. Kontakt os på 75 82 51 88 eller på mail [email protected] og forhør dig om vores fordelagtige low budget priser til vores montører /håndværker.