• Dansk
    • English
    • German

Danmarks fredeligste vandrerhjem

“Hvis alle skal have samme muligheder, skal alle behandles forskelligt!”

Det lyder måske tosset, men det er nu engang Vores filosofi at alle vores gæster skal have samme mulighed for at nyde vandrerhjemmets hyggelige atmosfære samt Helsingørs fantastisk flotte natur. Alle vores gæster skal have mulighed for at slappe af og nyde området og der SKAL være plads til alle! – også vores naboer.

Danhostel Helsingør grupper

At være et fredeligt vandrerhjem handler ikke kun om at der skal være “ro som på den jydske hede”. Det handler også om plads, respekt og frihed!

At der skal være plads til alle. At vi alle skal respektere hinanden og ikke mindst om alles ret til frit at kunne få den bedst mulige overnatning.

 

Vores gæster er meget forskellige. Vi har alt fra håndværkeren der bare vil sove og stå tidligt op, familien med små børn, lejrskoler, familiegrupper, konferencer og fester.

Selvom der skal tages hensyn til dem der vil have ro, skal dem der vil have ro – tage hensyn til dem der gerne vil hygge ved bålet. Lejrskolerne skal tage hensyn til turisterne og konferencerne,  som jo så igen skal tage hensyn til lejrskolerne.

Kort sagt afhænger vores fred på vandrerhjemmet af jer gæster! – både dem der vil have ro og dem der ikke tænker over at andre vil sove…vi skal alle give lidt snor for at få det hele til at fungere.

Danhostel Helsingør

Vi har således lavet følgende regler som skal gøre opholdet på vandrerhjemmet bedre for alle:

Der skal være ro på værelserne, på området og i haven efter kl.2200.

Støjende adfærd/leg skal foregå på de store fodboldbaner/grønne områder på den anden side af gaden.

Ophold i haven efter kl.23 kan KUN finde sted efter aftale med personalet. Støjende adfærd i haven vil blive stoppet på alle tider af døgnet.

Fester skal slutte senest kl.0300.

Der er ikke muligt at benytte DJ eller have Band til at spille musik.

 

Døre og vinduer i restauranten SKAL holdes lukkede når der spilles musik. (bliver døre eller vinduer åbnet, mens musikken spiller – slukker strømmen automatisk – også før kl.2300)

Til fester, må døre og vinduer ikke åbnes efter kl.23.

 

Vandrerhjemmet forbeholder sig retten til at bortvise gæster som ikke respekterer ovenstående.

 

Vi glæder os til at tilbyde dig/jer den bedst mulige overnatning i fred på Helsingør vandrerhjem.

Michael Hansen

Se mail sendt til alle for-bookede fester den 11.10.19 – Tryk her