Selskaber

Hold et hyggeligt og roligt arrangement på Danhostel Helsingør

er blot nogle af de arrangementer vi afholder i huset. Og for at sige det rent ud vi leverer fantastiske, hyggelige, fredelige og uformelle rammer og gør alt hvad vi kan for at hver enkelt arrangement bliver præcis det I ønsker. – og det koster ikke ekstra at benytte haven til reception fra kl 13.00 til det er tid til at gå til bords.

Arrangering af arrangement

For at gøre det lettere for jer at vælge om I vil holde jeres arrangement her, har vi lavet nogle overskuelige pakker, som giver et godt indtryk af hvad det er vi kan, hvordan vi gør tingene, og hvad I får for pengene.

Vores restaurant egner sig bedst til fester fra ca. 40 og op til 80 gæster – uden at det føles presset. Vi har en fantastisk beliggenhed og en have som egner sig til receptioner og velkomster. Vi leverer gerne service, borde, stole og AV-udstyr, som alt sammen kan benyttes til festen. I skal bare komme med ideerne – så taler vi om det.

Det første I skal gøre hvis I overvejer at afholde en fest på vandrerhjemmet, er at ringe til os.

Vi skal med det samme have fundet ud af om den ønskede dato er ledig, og snarest derefter mødes og tale om tingene. Det er vigtigt for os at I ser stedet før I går skridtet videre og booker os til en fest. Ved mødet får vi en ide om hvad I ønsker, og derefter fremsender vi et godt tilbud til jer.