Menuforslag fra køkkkenet
Herunder finder du et udvalg af vores menuer.
Lejrskoleforplejning følger en turnus af lig og ulige uger.
Konferenceforplejningen kan variere. Kokken laver normalt en plan og serverer det som passer bedst til gruppen – Vi tager gerne en snak om menuen.
Der kan forekomme afvigelser i menuerne.
Lejrskole aftensmad – ulige uger
Mandag:
Linseburger med både kartofler
Tilbehør: salat fad, ketchup, burgerdressing
Tirsdag:
Stegt kylling med pastasalat
Tilbehør: dressing, brød
Onsdag:
Hummus fad med falafel
Tilbehør: salat fad, dressing, brød
Torsdag:
Paprika gryde med ris
Tilbehør: salat, dressing og brød
Lejrskole aftensmad – lige uger
Mandag:
Stegt kylling med både kartofler
Tilbehør: salat fad, dressing, flutes, ketchup
Tirsdag:
Bolognaise (Bolognese) med pasta
Tilbehør: Salat fad, dressing, brød , ketchup og parmesan ost
Onsdag:
Kylling i grøn karry med kokosmælk med ris
Tilbehør: Gulerodsråkost, brød, ristet kokosmel og mango chutney
Torsdag:
Taco
Tilbehør: salat fad, revet ost, Taco sauce, creme fraiche , brød
En dejlig frokostmenu kr.199.- pr.person
Små butterdej skåle fyldt af med røget laks med urtecreme
Marineret kyllingefileter
Langtidsstegt nakkefilet med urter
Små lune grøntsagsfrikadeller eller frikadeller
kartofler med ærtepure og rugbrødsknas
2 salater af sæsonen grøntsager
hjemmelavet bagt brød
smør /pesto
Menuforslag til eks. konfirmation kr.ca.350.- pr.person
Buffet:
Oksefilet på spæde salatblade med balsamico
Hel bagt Laks – dild dressing med strejf af citrus
Mini kylling spyd
Små ovn bagte kartofler med urter
Tomat eventyr
Pasta pesto
Salat med melon – jordbær og hyldeblomstdressing
Hjemmebagt brød med smør, hummus og ærtehummus
Evt. Kold bearnaise sauce
Dessert:
Hvid chokoladekage pyntet med sæsonens bær
Konference Menu – Hjemmelavet 3 retters menu
ved 2 retters menu, kan man frit vælge mellem enten en forret eller dessert
Forretter – Kokken vælger medmindre andet er aftalt
1.Tarteletter med kylling eller masser af sæsons grønt og persillekrymmel
2. Røget Laks på bund af rustik grønt med lime/chili dressing samt rugbrødschips
3. Tapas fad med 4 lidt forskellige udvalg mellem kød, ost og grønt
Hovedret
- Vegetar hovedret ..En god vegetarret afhænger af friske grøntsager. Stol på os – vi laver mad uden kød og bruger årstidens friske grøntsager. – Det bliver lækkert og sundt. Vi arbejder efter devicen:” Når man spiser vegetarmad skal det være sådan at man ikke tænker over om der er kød i eller ej – det er bare lækker mad!”
- Ovnbagt Laks med kogte kartofler og citrondressing sæsons grønt
- Sous vide Rosastegt kalvefilet med urtebagte kartofler samt
Kold bearnaisesauce
sæsonens grønt
Desserter
- Hvid chokolademousse med Lemoncurd
- Fromages med friske bær og flødeskum
- Frugt salat af sæsons frugter med lækker vegansk chokolagekage