• Dansk
    • English
    • German

Menuforslag fra køkkkenet

Herunder finder du et udvalg af vores menuer.

Lejrskoleforplejning følger en turnus af lig og ulige uger.

Konferenceforplejningen kan variere. Kokken laver normalt en plan og serverer det som passer bedst til gruppen – Vi tager gerne en snak om menuen.

Der kan forekomme afvigelser i menuerne.

 

Lejrskole aftensmad – ulige uger

Mandag:

Vegetarisk Paprikagryde

Tilbehør: ris eller bulgur samt salatbar

Tirsdag:

Kylling farsbrød

Tilbehør: ovnkartofler  samt salatbar

Onsdag:

Wok med grøntsager

Tilbehør: ris samt salatbar

Torsdag:Overnatning Danhostel Helsingør

Stegt kylling

Tilbehør: ovnkartofler, remolade, ketchup samt salatbar

 

Lejrskole aftensmad – lige uger

Mandag:

Kylling i karry med kokosmælk

Tilbehør: ris, mango chutney, ristet kokos samt salatbar

Tirsdag:

Vegi bolognese

Tilbehør: pasta, parmasan samt salatbar

Onsdag:

Lasagne

Tilbehør: brød samt salatbar

Torsdag:

Stegt kylling

Tilbehør: ovnkartofler, remolade, ketchup samt salatbar

 

Et bud på en dejlig frokostmenu

Små butterdej skåle fyldt af  med røget laks med urtecreme

Marineret  kyllingefileter

Langtidsstegt  nakkefilet med urter

Små  lune grøntsagsfrikadeller eller frikadeller

kartofler med ærtepure og rugbrødsknas

2 salater af sæsonen grøntsager

hjemmelavet bagt brød

smør /pesto

 

Menuforslag til eks. konfirmation kr.

Buffet:

Oksefilet på spæde salatblade med balsamico

Hel bagt Laks –  dild dressing med strejf af citrus

Mini kylling spyd

Små ovn bagte kartofler med urter

Tomat eventyr

Pasta pesto

Salat med melon – jordbær og hyldeblomstdressing

Hjemmebagt brød med smør, hummus og ærtehummus

Evt. Kold bearnaise sauce

Dessert:

Hvid chokoladekage pyntet med sæsonens bær

 

Konference Menu – Hjemmelavet 3 retters menu

ved 2 retters menu, kan man frit vælge mellem enten en forret eller dessert

Forretter – Kokken vælger medmindre andet er aftalt

1.Tarteletter med kylling eller  masser af sæsons grønt og persillekrymmel

2. Røget Laks på bund af rustik  grønt  med lime/chili dressing samt rugbrødschips

3. Tapas fad med 4 lidt forskellige udvalg mellem kød, ost og grønt

Hovedret

  1. Vegetar hovedret ..En god vegetarret afhænger af friske grøntsager. Stol på os – vi laver mad uden kød og bruger årstidens friske grøntsager. – Det bliver lækkert og sundt. Vi arbejder efter devicen:” Når man spiser vegetarmad skal det være sådan at man ikke tænker over om der er kød i eller ej – det er bare lækker mad!”
  2. Ovnbagt Laks med kogte kartofler og citrondressing sæsons grønt
  3. Sous vide Rosastegt kalvefilet  med urtebagte kartofler samt

Kold bearnaisesauce

sæsonens grønt

Desserter

  1. Hvid chokolademousse med Lemoncurd
  2. Fromages med friske bær og flødeskum
  3. Frugt salat af sæsons frugter med lækker vegansk  chokolagekageDanhostel Helsingør